Partners

Partners

Op deze pagina vindt u een overzicht van alle deelnemende partners aan het Energy Port Zeeland. Als u op een partner klikt, ziet u een korte omschrijving en vindt u de contactgegevens.

Partners

Alle partners
Electrical Grid Energie & consortia Engineering Engineering & Ontwikkeling Fundaties & overige constructies Haven, (Semi-) Overheid & Publiek Huisvesting Innovatie-netwerk & finance Installatie Onderhoud & Maintenance Onderwijs & training Pers & media Services & Support Turbinebouw
 • 21 Groep B.V.

  Met de bedrijfsonderdelen Elektra 21, InduCon 21, ProTect 21 en ProStaf 21 kan 21 Groep alles aan op het gebied van technische- en werktuigbouwkundige installaties. Elk onderdeel heeft haar eigen specialisaties. Of het nu gaat om aanleg van installaties, het beheer en onderhoud in de industriële automatisering, las- en constructiewerkzaamheden of het leveren van technisch geschoold personeel. 21 Groep is veelzijdig, professioneel en compleet. Onze klanten zijn opdrachtgevers e industriële dienstverleners die vooral actief zijn in de olie en gas, energie, (petro)chemie, food en de maritieme sectoren.
 • Actemium

  "Actemium adviseert over, ontwerpt, bouwt en onderhoudt industriële processen. Door onze marktgerichte kennis en gedreven aanpak zijn wij in staat om veelomvattende projecten tot een succes te brengen. Wij vormen een netwerk van specialisten die de industriële prestaties van productieprocessen verbeteren. Ons netwerk bestaat uit meer dan 300 business units in 40 landen die voor 100% aan de industrie zijn toegewijd. Deze business units bevinden zich in 40 landen ter wereld. De regio Zeeland wordt bediend vanuit onze vestiging in Goes. Vanuit hier bieden wij: - Totaalontzorging voor projecten (engineering en/ of constructie) - Turnaround management (in bedrijf stellen) - Software engineering - Paneelbouw (eigen werkplaats) - Maintenance activiteiten voor E/I/A maar ook ATEX en Analyser onderhoud behoort tot onze kerncompetenties. Actemium is actief in alle fasen van de levenscyclus van uw industriële processen: van advisering en engineering tot realisatie, inbedrijfstelling en onderhoud. Actemium investeert in het verder optimaliseren van het veiligheidsbewustzijn bij onze werknemers. Dit resulteert in een verlaging van de faalkans en dus ook faalkosten. Zie de videoimpressie via bijgevoegde link naar Youtube. "
 • Aquavia

  Aquavia is specialist in waterwerken. Sterk in het uitvoeren van onderhoud aan groot- en kleinschalige waterwerken maar ook de realisatie van havens of kades. Remmingswerken, steigers of geleiderails; in onze eigen goed uitgeruste werkplaats hebben we ook hiervoor de kennis en vaardigheden in huis. Of het nu gaat om kleinschalig werk of de integrale aanpak van projecten; als onderdeel van VolkerWessels-onderneming KWS Roosendaal/Sas van Gent kunnen wij onze klanten in alle soorten en maten projecten van dienst zijn.
 • Arentis B.V.

  "Arentis verhuurt een totaalpakket aan industriële machines en gereedschappen, uiteenlopend van kranen tot gereedschapskisten. Het machinepark bestaat verder uit onder andere hydraulische hijskranen, vrachtwagencombinaties, hoogwerkers en schaarliften, verreikers, heftrucks, diesel aangedreven lichtmasten, stroomaggregaten (inclusief bekabeling en verdeelkasten), rolsteigers en compressoren. Naast materieel, schakelt Arentis desgewenst ook gespecialiseerde riggers, hijsmeesters of lastbegeleiders in. Afhankelijk van uw wensen leveren wij bovendien bemande mobiele gereedschap magazijnen of onbemande compleet ingerichte gereedschap containers. Daarnaast verzorgen wij industriële verhuizingen uiteenlopend van een enkele machine tot de (periodieke) demontage van complete fabrieksinstallaties."
 • ASK Romein

  ASK Romein is een gevestigde waarde binnen de staal- en totaalbouw. Wij leveren maatwerk van hoge kwaliteit in binnen- en buitenland. Met eigen projectteams voor verkoop, engineering, productie en uitvoering werken wij projecten uit van A tot Z en nemen we risico's weg door een professioneel management. Onze aanpak kenmerkt zich door deskundigheid, automatisering en geavanceerde productietechnieken
 • Atlas Professionals

  Atlas Professionals is al ruim 35 jaar gespecialiseerd in detachering en recruitmentoplossingen in de technische, maritieme en renewables sector, wat 100% van onze dienstverlening uit maakt. De basis van Atlas is het (her)kennen van de markt voor technische professionals en het daarmee ontzorgen van haar klanten als het gaat om (tijdelijke) HR vraagstukken.
 • Blue H Engineering BV

  "Gespecialiseerd ingenieursbureau voor ontwerpen van dynamisch zwaar belaste constructie, met name drijvende platforms, op zee. Dit voor offshore wind, getijde en golf energie met integratie van energie opslag en voorzieningen voor het oogsten van aqua culturen en zeewier productie."
 • BMD Advies Zuid-Nederland

  "Consultancy on environmental permitting, occupational health, safety, management systems (ISO), compliance management (SHEQ), training, energy management, BRZO, sustainability, training. With 25 consultants and more than 25 years of experience BMD Advies Zuid-Nederland works exclusively on behalf of the business sector. A conscious decision; we want to the relationships with our clients to be clear and want to act as independent advisors. We are up to date on the current legislation and regulations, and latest developments concerning (safety) management systems. Converting this knowledge into practical descriptions is part of our day-to-day work. Over the years, BMD has managed to build up an extensive network with local and regional governmental bodies, interest groups, industrial groups, etc. Because we are part of the national network of BMD organisations, where necessary, we can supplement our regional knowledge and local presence with expertise on a national level. BMD's services always focus on contributing towards an organisation's positive development. "
 • Boels

  Hét adres voor verhuur van machines en gereedschappen
 • BOW Terminal

  Logistieke dienstverlener voor de Offshore Wind, Olie & Gas en Decommssioning. Op- en Overslag van heavy lifts
 • Business Park Terneuzen

  "Kantoorkamers vanaf 20m2 en bedrijfsruimten tot 4.000 m2, geschikt voor zowel multinationals als ZZP-ers. Het Business Park Terneuzen (BPT): • vlakbij de Westerscheldetunnel, die het gebied in noordelijke richting verbindt met de Zeeuwse havens en de Randstad. • perfect voor bedrijven die vanuit een centrale locatie de Nederlandse én de Belgische markt willen benaderen. • F.J. Haarmanweg (per jaar: 3 miljoen passages van motorvoertuigen), op het industrieterrein Noorderdokken / Haarmanweg, vlakbij het kanaal Gent-Terneuzen. Makkelijk bereikbaar voor internationaal waterverkeer. • Ruime parkeergelegenheid voor de deur. Op deze locatie zullen ook huisvestingsmogelijkheden gerealiseerd worden. BPT wordt gevormd door het voormalige fabriekscomplex van Philips Lighting in Terneuzen. "
 • Campus Zeeland

  Campus Zeeland is een samenwerkingsverband van bedrijven, kennis- en onderzoeksinstellingen en overheden in Zeeland. Zij bundelen de krachten om te zorgen voor een sterke koppeling tussen onderwijs en bedrijfsleven. Dat moet de innovatiekracht van Zeeland vergroten en zorgen voor een toekomstbestendige economie waarin jonge, goed opgeleide bèta’s het bedrijfsleven versterken. Studeren kan overal. Daarom neemt het belang toe van onderscheidend én excellent onderwijs. Zeeland investeert daarin. Kennis is immers een belangrijke motor voor de verdere ontwikkeling van een krachtige regio. Zeeland investeert in opleidingen die passen bij de kracht van de Provincie. Daarom richt Campus Zeeland zich vooral op die sectoren die hun oorsprong en voorsprong te danken hebben aan het water dat Zeeland omringt: haven & logistiek, energie & water, agro & food, zorg en toerisme. Concreet werkt Campus Zeeland aan drie hoofdthema’s: Onderwijs & Onderzoek, Bèta College en Kennis & Innovatienetwerken.
 • Centre of Expertise Water & Energy

  Vanuit onderwijs en praktijkgericht onderzoek draagt het Centre of Expertise bij aan innovaties voor duurzame en dynamische energietransitie, gerelateerd aan water. Denk hierbij aan het opwekken van windenergie op zee, getijdenstroom en zonne-energie op water. Door de krachten van bedrijven, overheden en kennisinstellingen te bundelen, komt maximale kennisontwikkeling en innovatiekracht tot stand. Van de blijvende en groeiende kennis en vakmanschap profiteert vervolgens de gehele sector. HZ University of Applied Sciences is de initiatiefnemer van het Centre of Expertise Water & Energy.
 • Cordeel Nederland BV

  "Bouwbedrijf Architectuur, engineering en realisatie"
 • C-Port, Thuis in de haven!

  C-Port is een (haven)logistieke personele dienstverlener met ca. 180 vakbekwame medewerkers in vaste dienst. Wij zorgen voor arbeidsflexibiliteit met behoud van vakmanschap, op een voor de markt onderscheidende wijze. Wij zijn actief in de havens & logistiek in Zuidwest Nederland.
 • Croonwolter&dros

  "Croonwolter&dros loopt al meer dan 140 jaar voorop bij nieuwe ontwikkelingen. Ook in deze tijd, waarin de rol van techniek steeds belangrijker wordt, zijn wij een aanjager van nieuwe technologische ontwikkelingen. We hebben de kennis, de ervaring en het vakmanschap om intelligente systemen en integrale, duurzame oplossingen te bedenken, te ontwikkelen, te implementeren, te beheren en te onderhouden. Vanuit het motto ‘Intelligentie door Technologie’ draagt Croonwolter&dros met intelligente technologische elektrotechnische-, werktuigbouwkundige- en automatiserings- en informatiseringsoplossingen bij aan het duurzaam presteren van haar klanten. Met deze intelligente, zelfdenkende en -lerende systemen worden processen in of van objecten zoals schepen, tunnels, gebouwen en fabrieken efficiënter en effectiever. Croonwolter&dros komt voort uit de fusie van Croon en Wolter & Dros. Croon was gespecialiseerd in elektrotechniek en automatisering. Wolter & Dros was gespecialiseerd in werktuigbouwkunde en meet- en regeltechniek. Met een rijke historie van 140 jaar Croon en 141 jaar Wolter & Dros zijn de ondernemingen samen goed voor meer dan 280 jaar ervaring in de techniek en opereren nu onder de merknaam Croonwolter&dros. Met een omzet van 550 miljoen en 3.000 medewerkers is Croonwolter&dros het grootste in elektrotechniek, werktuigbouwkunde, automatisering en informatisering gespecialiseerde bedrijf van Nederland. Croonwolter&dros is actief in de volgende markten: Utiliteitsbouw, Industrie, Infra en Marine & Offshore en heeft vestigingen in heel Nederland "
 • Damen Shiprepair Vlissingen

  Scheepsreparatiewerf Damen Shiprepair Vlissingen (DSV) richt zich op onderhoud, reparatie en ombouw van zeegaande schepen en offshore-installaties, zoals container carriers, pipe-laying vessels, LNG carriers, multi-purpose offshore support vessels en jack ups. Door de ligging van de werf bij de monding van de Schelde en dichtbij alle belangrijke vaarroutes over de Noordzee zijn wij makkelijk bereikbaar voor alle grote zeeschepen en platformen. Onze faciliteiten bestaan uit 3 kades (totaal 925 meter), 1 gegraven dok en 1 overdekt gegraven dock (51m doorvaarhoogte), en heeft alle benodigde capaciteiten in huis om op de meest efficiënte manier de hoogste kwaliteitsstandaard af te leveren op het gebied van metaalconstructiewerk, aandrijfsystemen, hydraulische en elektrische systemen, pijpwerk en bankwerk. Damen Shiprepair Vlissingen is één van 15 reparatiewerven binnen de Damen Shiprepair & Conversion divisie welke onderdeel uitmaakt uit van de Damen Shipyards Group.
 • Delmeco Group B.V.

  Alle medewerkers van de Delmeco Group hebben één ding gemeen: de liefde voor techniek. We denken in technische oplossingen die onze opdrachtgevers vooruit helpen. We zijn sterk in advies, engineering, uitvoering, onderhoud en projectbegeleiding op het gebied van elektrotechniek, industriële automatisering en werktuigbouwkunde. De Delmeco Group bestaat uit zelfstandig opererende werkmaatschappijen. Al zijn onze klanten, opdrachten en projecten verschillend, toch maken we regelmatig gebruik van elkaars kennis en kunde. Een meerwaarde voor u. Geen vraag is ons te gek. Geen probleem te ingewikkeld. Daag ons uit!
 • DeltaSafe Security Service B.V.

  DeltaSafe Security Service BV is een professioneel beveiligingsbedrijf dat sinds 2001 actief is in Zeeland en West-Brabant. Toonaangevend in de regio en een betrouwbare partner voor beveiligings- en hospitality diensten, verkeersregelaars, BOA's, fiscalisten en stewards. Een compleet overzicht van onze dienstverlening vindt u op www.delta-safe.nl. Wij onderscheiden ons door een persoonlijke aanpak, inhoudelijke kennis, oprechte aandacht, lokale aanwezigheid en ruime ervaring.
 • DES Detach BV

  Zoekt u kundige en betrouwbare arbeidskrachten? Heeft u personeelsvragen? DES Detach ondersteunt u graag op het vlak van uitzendkrachten, detachering, outplacement, reintegratie of payroll. Zo bent u verzekerd van het juiste personeel op het juiste moment. DES Detach is gevestigd in Middelburg en heeft een vast team wat Zeeland bedient. Persoonlijk & Betrokken. Het zijn juist deze kenmerken die DES Detach tot een van de grotere uitzendbureaus in Zeeland maken, gemeten in aantal geplaatste medewerkers. Doordat onze mensen zowel u als opdrachtgever, de cultuur van uw bedrijf maar ook de medewerkers persoonlijk kennen kunnen wij steeds de juiste match voor u maken.
 • DNWG Infra B.V.

  DNWG biedt volledige dienstverlening op het gebied van technische infrastructuur (elektriciteit, gas en drinkwater): van ontwerp en engineering tot aanleg, beheer en onderhoud. Daarnaast levert DNWG diensten op het gebied van meettechniek. In de provincie Zeeland, maar ook daarbuiten. Tienduizenden kilometers kabel en leiding zijn bij de medewerkers van DNWG in goede handen. Veiligheid en vakmanschap staan hoog in het vaandel. DNWG is onderdeel van Stedin Groep.
 • Driver Trett

  "Driver Trett is een consultancy bureau gespecialiseerd in contract en claim management. We zijn actief binnen vele sectoren waaronder de civiele en onshore/offshore windenergie en onshore/offshore olie & gas sector. In Europa hebben we kantoren in Nederland, Duitsland, Frankrijk en Engeland. Kort gezegd bestaat onze dienstverlening uit: - Contract- en Claim management - Planning ondersteuning en vertragingsanalyses - Ondersteuning tijdens bouw gerelateerde claims en arbitrages/geschillen - Contractuele trainingen en seminars Wij werken op projecten regelmatig samen met advocaten waarbij Driver Trett de link is tussen de technische en juridische vlakken."
 • DRTC B.V. (De Ruyter Training & Consultancy)

  "Veiligheidstrainingen voor o.a. scheepvaart, offshore, windsector, industrie, bedrijven en instellingen, waarbij wij samenwerken met Hogeschool Zeeland, Scalda, Height Safety Expert en het Veiligheidscentrum Zeeland.
 • EEW

  "Manufacturer of steel pipes for offshore foundations, both for wind and oil & gas. Products range from XXL monopiles, transitions pieces, jacket tubalars and foundation pin piles. "
 • Elie Beveiliging

  "Wij zijn specialisten in het handhaven van de orde, rust en veiligheid. Onze beveiliging is gericht op preventie: het voorkomen van diefstal, onveilige situaties, vernielingen of bedrijfsschade. Ons aanbod richt zich op beveiliging van bedrijven en particulieren d.m.v. een aanbod in objectbeveiliging, beveiliging van bedrijfs- of bouwterreinen, evenementbeveiliging, recreatiebeveiliging, verkeersregelaars, mobiele surveillance, alarmopvolging, winkelbeveiliging en receptieservices en collectieve beveiliging. "
 • EnAppSys

  "EnAppSys has a wealth of experience processing, understanding and translating complex market data into easily understood results and information. Since 2003 the company has been working to create cloud-based data solutions and consulting in the power market. ​ The company has now grown to become one of the most highly respected consultancies in the market, modelling revenue streams at wind farms, batteries, CCGTs peaking and pumped storage plants, whilst supporting companies as they navigate through a tricky market. ​ EnAppSys also produces market-leading market monitoring products that are used by power stations, suppliers and traders to track on-going changes in the market, both providing access to screens and training in how to use data to increase profitability."
 • Enduris

  Enduris is de regionale netbeheerder in Zeeland voor elektriciteit en gas. Enduris staat voor veilig, betrouwbaar en kostenefficiënt beheer van de gas- en elektriciteitsnetten in Zeeland. Enduris is verantwoordelijk voor de aanleg, het onderhoud en de ontwikkeling van deze netten. Enduris is onderdeel van Stedin Groep. Het hoofdkantoor van Enduris staat in Goes.
 • Feyter Forklift Services BV

  "Op het gebied van intern transport en 'material handling' is Feyter Forklift Services al ruim 35 jaar een erg veelzijdige speler. Het aanbod bestaat uit onder meer heftrucks, verreikers, container handling machines, port equipment, warehouse machines en reinigingsmachines en alle mogelijke toebehoren. Met dit brede gamma zijn wij in staat klanten een totaaloplossing te bieden voor hun materiaalbehandeling en intern logistieke uitdagingen. Feyter is officieel dealer van diverse gerenommeerde merken, zoals Kalmar, Manitou, UniCarriers en BYD. We zijn echter meer dan alleen een aanbieder van materieel. Met klantgerichte, maatwerk diensten bieden we een toegevoegde waarde met als doel om u te ontzorgen. Dat doen wij bijvoorbeeld door middel van financiering op maat, onderhoudscontracten, verlengde garanties en actief meedenken op gebied van veiligheid en besparingen. Voor verhuur en lease van machines behelst het werkgebied van Feyter Forklift Services de hele Benelux. De verhuurvloot bestaat uit ruim 900 eenheden en is met een gemiddelde leeftijd van 4 jaar zeer jong. Dat betekend dat u bij ons altijd een geschikte machine vindt en dat deze van hoge kwaliteit zijn. Krijgt u onverhoopt toch te maken met een storing, dan is één van onze servicemonteurs snel bij u ter plaatse. Onze technische dienst beschikt over 25 continu bemande servicebussen."
 • Fiberstruct (Syndus Group)

  Fiberstruct is onderdeel van de Syndus Group, en is een toonaangevende producent van Glasvezel Versterkte Kunststof (GVK) looproosters en GVK constructies in Europa. Wij bieden een breed scala aan GVK oplossingen voor de marktsegmenten chemie, industrie, jachthavens, olie, gas, scheepvaart, scheepsbouw, waterschappen en windenergie. Onze hoogwaardige GVK producten zijn ontworpen voor langdurig onderhoudsvrij gebruik.
 • GELUK VLISSINGEN BV - BELZONA

  GELUK Vlissingen BV is officieel BELZONA-dealer en applicatiebedrijf sinds 1988. Geluk is volledig bevoegd tot het uitvoeren van applicaties conform het BELZONA Know How System. Door toepassing van BELZONA wordt cavitatie, erosie, corrosie, elektrolyse, slijtage hersteld en equipment geconserveerd. Dit kostenbesparend reparatie- en onderhoudssysteem bevat een range aan produkten: Vloeibare metalen en coating o.a. voor rendementsverbetering/energiebesparing. BELZONA is chemisch resistent, zeewaterbestendig en hardt uit onder water. Het gamma bevat hoogwaardige betonreparatie produkten en een uitstekend anti-slip systeem. Uitvoering van de werkzaamheden vindt plaats op locatie of in de werkplaats te Vlissingen.
 • Gemeente Vlissingen

  "Vlissingen is een maritieme stad in hart en nieren. Vlissingen bestaat voor 90 procent uit water en door dat water vinden jaarlijks meer dan 50.000 scheepsbewegingen plaats. Vlissingen behoort tot het derde zeehavengebied en tot de tweede loodsenregio van Nederland. Binnen de gemeentegrenzen van Vlissingen bevinden zich verder bouwers van megajachten en marineschepen, maritieme toeleveranciers en dienstverleners, visserijreders en een veiling, maritieme onderwijsinstellingen et cetera. Vlissingen staat ook op de kaart als prominente regio voor de offshore wind. Steeds meer bedrijven en instellingen vestigen zich in onze omgeving, niet alleen voor de constructie van de windmolenparken maar ook voor het onderhoud ervan. Zo realiseert het Deense bedrijf Ørsted een maintenance locatie in de Buitenhaven van Vlissingen. Meer informatie over Vlissingen als maritieme stad treft u via de volgende link: https://www.vlissingen.nl/ondernemer/havens-en-maritiem.html. Mocht u verder nog vragen hebben, bijvoorbeeld over de vestiging van uw bedrijf of instelling in onze mooie en strategisch gelegen maritieme gemeente, neemt u dan contact met ons op."
 • Golden Tulip Strandhotel Westduin

  "Opzoek naar overnachtingen voor uw werknemers? De ideale plek qua afstand en hotel. Golden Tulip Westduin is ervaren met verschillende projecten in en rondom Vlissingen. Een prachtig hotel, gelegen aan het strand in Vlissingen. 116 Hotelkamers, 2 restaurants, 2 bars, 9 vergaderzalen, een zwembad en een fitness. "
 • Gould Services

  Why Gould? For us, flexibility is of paramount importance. At Gould, the full focus is on you as a client. We know how the industry works, and this enables us to assist you in the most effective way possible. We are ready to assist you 24/7 if you have questions and we will always provide you with a custom-made solution.
 • GS Staalwerken Groep b.v.

  "GS Staalwerken Groep is sinds 1966 een begrip op het gebied van staalconstructies. We engineeren, produceren, conserveren, transporteren en monteren eenvoudige tot zeer complexe staalconstructies. V
 • Havenwerk

  "Havenwerk is een gespecialiseerde dienstverlener op het gebied van uitzenden, detacheren, payrollen en opleiden van vaklieden in havens en industriële logistiek. Het werkgebied van Havenwerk ligt in de havens van Zeeland, Moerdijk, Rotterdam, Amsterdam en Noord-Brabant. De missie van Havenwerk ligt bij het leveren van een flexibele en vakbekwame personeelsbezetting, gecombineerd met leveringszekerheid. Havenwerk werkt hiermee aan langdurige en betrouwbare relaties, die vakmanschap waarderen als basis voor veiligheid en kwaliteit. Dit houdt ook in dat Havenwerk 7 dagen per week en 24 uur per dag personeel kan leveren en altijd bereikbaar is. Het personeel is vakkundig opgeleid en beschikt over de vereiste certificaten en werkkleding. Veiligheid staat bij Havenwerk altijd voorop. De werknemers beschikken daarom over een geldig VCA en overige benodigde certificaten. Havenwerk is VCU gecertificeerd, NEN-4400 geregistreerd en aangesloten bij de NBBU. Hierdoor zorgt Havenwerk voor zowel de werkgever als de werknemer voor flexibiliteit, continuïteit en kwaliteit. Dat is flexinuïteit: ‘De kracht van Havenwerk’."
 • HDV Steigerbouw B.V.

  Steigerwerkzaamheden. HDV Steigerbouw is een grote en betrouwbare partner in de steigerbouw HDV levert maatwerk gekenmerkt door veiligheid en vakkundigheid. Zo kunnen uw mensen in een zekere omgeving hun projecten afronden. Dit doen wij door de inzet van degelijk en betrouwbaar materiaal, maatwerk oplossingen en gemotiveerde en ervaren steigerbouwers die zich volledig inzetten voor onze klanten. Ons werkgebied ligt in de driehoek Zeeland Breda Rotterdam.
 • Hefmatic

  Hefmatic is officieel dealer van Linde intern transport en Hiab autolaadkranen en systemen. Vanuit onze vestiging te Borssele werken we iedere dag met passie aan ons doel: tevreden klanten. Dit doen we met een team van ruim 25 specialisten.
 • Hillebrand

  Hillebrand is a steel construction company situated in Middelburg, the Netherlands. Our people, their expertise and our fully equipped workplace guarantee the best quality for the big constructions we engineer and build. Our company is good accessible through both water and highway.
 • Hoondert Groep

  "dienstverlening op het water transport en logistiek (ook over water) hijswerkzaamheden tot 600 ton 10 ha industrieterrein categorie 4 aan water stralen en conserveren hogedruk reinigen inzamelen van afvalolie, vet en ander soortig KGA sloop en recycling "
 • Hotel Piccard

  "Hotel Piccard is het vertrouwde van een B&B maar de privacy van een hotel. Uw gemak en plezier staan bij ons voorop. Hotel Piccard is situated very near to the city centre, the boulevard and the beach. This four star hotel offers you non-smoking standard rooms, for single or double use, including: private bathroom, a seating area, flat screen TV, telephone, Wi-Fi access, in-room safe and air conditioning. Free parking in the nabourhood. The hotel maintains a good restaurant and from our hotel bar you have a view to our indoor heated swimming pool with free use of sauna and solarium. For small groups conference and banketing facilities available. "
 • Hydrauvision

  "Hydrauvision is specialist in aandrijftechniek. Wij zijn wereldwijd aanbieder van totaaloplossingen in hydrauliek; van nieuwbouw tot verhuur. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in onderhoud en reparatie, leveren wij hoogwaardige componenten en zijn we erkend specialist in leidingwerk. Met deze kennis en ervaring is Hydrauvision een partner voor tal van industriële bedrijven, internationale bagger- en offshorebedrijven, weg- en waterbouw en andere bedrijfstakken waarin hydrauliek een rol speelt. De projecten waar we aan werken, lopen qua aard, grootte en complexiteit sterk uiteen. Hydrauvision is als organisatie ingericht op het periodiek onderhouden van hydraulische systemen en het reviseren of repareren van aandrijftechnische installaties of componenten, maar we kunnen ook megaprojecten ontwerpen, installeren, opstarten en onderhouden. Onze kracht zit niet alleen in de techniek, maar ook bij onze medewerkers. Zij combineren hoogwaardige engineering met inventiviteit, vasthoudendheid en wil om iedere klant zo goed mogelijk te bedienen. "
 • HZ University of Applied Sciences

  Op de HZ wordt persoonlijk, kleinschalig voltijd- en deeltijdonderwijs geboden aan zo’n 4800 studenten. Onze studenten worden gestimuleerd om het beste uit zichzelf te halen door middel van persoonlijke ontwikkeling en kennisontwikkeling. Praktijkgericht onderwijs staat hierin centraal. Als kennisinstituut in de regio hebben we een nauwe relatie en samenwerking met het werkveld, voor onderwijs, onderzoek en innovatie.
 • Impuls Zeeland

  Impuls Zeeland biedt een snelle ingang naar alles wat ondernemers in Zeeland verder brengt, zoals marktinformatie, bedrijfskundige support en de juiste contacten. Vind via Impuls Zeeland een samenwerkingspartner, financier of vestigingslocatie. Voortdurend zijn we op de uitkijk naar business kansen en speciaal naar uitgelezen mogelijkheden in Zeeland voor innovatief en duurzaam ondernemen. We bewegen ons tot in de haarvaten van het Zeeuwse bedrijfsleven, zijn aangehaakt op onderwijs en onderzoek, hebben korte lijnen met overheden en onderhouden relaties met economisch interessante buurregio’s - denk aan Antwerpen en Brabant. Binnen dit grote netwerk vervullen we een centrale, verbindende rol. Zo versterken we ondernemend Zeeland, in opdracht van Provincie Zeeland. We werken onafhankelijk en kosteloos. Ga met ons in gesprek!
 • Interlashing BV

  "Interlashing B.V., met het hoofdkantoor in Ritthem, zorgt 24 uur per dag voor het lashen en unlashen van ladingen, on- en offshore. Ook andere havengerelateerde activiteiten zoals stuwadoorsactiviteiten, verpakken en verkoop van lashingmaterialen behoren tot onze corebusiness.
 • Invest in Zeeland

  Invest in Zeeland ondersteunt bedrijven die zich willen vestigen of uitbreiden in Zeeland. Profiteer van onze kennis en ons grote netwerk, kosteloos en op een vertrouwelijke basis. Wij ondersteunen u graag bij alle mogelijke vragen die u heeft, van hulp bij het vestigen van uw bedrijf in Zeeland, tot het vinden van talent en de introductie in publiek-private partnerschappen. Invest in Zeeland is onderdeel van de regionale ontwikkelingsmaatschappij NV Economische Impuls Zeeland (Impuls). Impuls werkt in binnen- en buitenland samen met overheden, kennisinstellingen, bedrijven en partner-organisaties samen om ondernemend Zeeland te versterken.
 • ISEC

  "ISEC, - Industrial Safety & Emergency Consult is a niche-speler in de wereld van Safety & Emergency Training en consultancy, gerespecteerd voor zijn uitstekende opleidingskwaliteit . De ISEC-methodiek is gebaseerd op een no-nonsens-aanpak met aandacht voor de menselijke factor.
 • Istimewa Elektrotechniek BV

  "Istimewa Elektro is een gerenommeerd elektrotechnisch Installatiebedrijf met ruim 180 vaste medewerkers. Onze activiteiten worden aangestuurd vanuit onze hoofdvestiging in het industriegebied Vlissingen-Oost. Onze opdrachtgevers bevinden zich door heel Nederland in de industrie, offshore, infrastructuur en in de water- en milieumarkt. Istimewa Elektro engineert, installeert, onderhoudt en inspecteert elektrotechnische installaties en besturingssystemen. Veelal worden wij reeds in het voortraject betrokken waardoor wij in staat zijn onze brede ervaring en kennis toe te voegen, hetgeen uiteindelijk leidt tot de meest efficiënte wijze van bouwen en onderhouden. De elektrotechniek is een traditionele branche, waarbinnen Istimewa Elektro zich onderscheidt door haar creatief vermogen in het bedenken en uitvoeren van technische oplossingen. Istimewa Elektro heeft het lef om nieuwe paden te betreden en is dan ook continu op zoek naar nieuwe diensten, produkten en partnerships om onze klanten maximaal te kunnen bedienen. "
 • KicMPi

  Coöperatieve vereniging “Kennis en Innovatiecentrum voor Maintenance Procesindustrie” (KicMPi) werkt met haar leden en externe partners middels innovatieve technologieën aan efficiënter en veiliger onderhoud in de procesindustrie.
 • Labrujeregroep B.V.

  Labrujere Staalbouw B.V. Staalconstructies executieklasse 1-4 Labrujere Services B.V. Werktuigbouwkundig onderhoud
 • Liftal

  LIFTAL One stop shop in Lifting and Safety Equipment ; Inspection, Maintenance, Supply, Rental
 • Lubo International

  Lubo Lubrication: de vervanging voor montagepasta Lubo lubricant is een slimme manier om koudlas/vreten van RVS schroefdraden volledig te voorkomen. De Lubo lubricant is volledig FDA compliant en schoon in gebruik. Immers, het gaat niet om een pot montagepasta, maar om een droge lubricant die al op de bout zit! Bij montage zal door de wrijvingswarmte Lubo vloeibaar worden en haar smerende werking doen. Nadat de warmte weg is gevloeid, gaat Lubo terug naar haar droge, vaste toestand. Klaar voor de volgende smeerbeurt. De Lubo Lubrication is een droge smering- géén coating. Wij gebruiken enkel natuurlijke grondstoffen en mineralen. Er worden dan ook geen vluchtige stoffen toegevoegd welke er in het coatingproces niet helemaal uitgebakken worden. Met Lubo gaat u niet alleen voor efficiëntie maar investeert u ook in een duurzame en gezonde toekomst. In de praktijk betekent dat, dat monteurs niet meer hoeven te smeren, geen gereedschappen en machines hoeven schoon te maken en geen vreters meer hoeven te repareren (boren, tappen, slijpen, etc). Daarnaast kan er gemonteerd worden met hogere snelheid doordat power tools en luchtsleutels gebruikt kunnen worden. Ervaring leert dat deze besparingen vaak de bout (grotendeels) subsidiëren.
 • Mammoet Terneuzen

  "Mammoet ondersteunt opdrachtgevers bij het verbeteren van de efficiëntie van constructie-werkzaamheden en het optimaliseren van de productiviteit van fabrieken en installaties. Hiervoor bieden zij oplossingen voor het hijsen, transporteren, installeren en demonteren van grote en zware constructies. Regio Zeeland Mammoet regio Zeeland is als onderdeel van Mammoet Nederland verantwoordelijk voor de verhuur van kranen en het uitvoeren van logistieke projecten in het zuidwesten van Nederland. Mammoet regio Zeeland bestaat uit 2 vestigingen, te weten: Westdorpe en Terneuzen, waarbij de onderhoudsafdeling in Westdorpe gevestigd is. In de regio Zeeland werkt Mammoet met 55 vaste werknemers waarbij , naast de onderhoud en nieuwbouw werkzaamheden voor de regionale Zeeuwse productie bedrijven, er gewerkt wordt voor de verschillende aannemers. Ook worden werkzaamheden uitgevoerd op de multi purpose terminal, waarbij er bijna 10 hectare opslagruimte beschikbaar is (binnen/buiten). "
 • MPI Offshore (Vroon)

  "MPI Offshore has pioneered the offshore wind-turbine-installation business since 2003, when the first-ever dedicated wind-turbine-installation vessel, MPI Resolution, was delivered. Since then, MPI has partnered leading developers and utility companies in numerous wind-farm-construction projects. Today, MPI Offshore – with four purpose-built vessels for installing wind turbines, foundation and transition pieces (MPI Resolution, MPI Adventure, MPI Discovery and MPI Enterprise) in operation – is the European market leader. "
 • Multraship

  Sleepdienst & Berging
 • Navingo BV

  Navingo is the Dutch media company with the largest scope in the maritime & offshore energy sector. Through our targeted multi-media platforms of international events, websites and print titles you can reach your customers, prospects or new employees. Where ever they may be.
 • Nederlandse WindEnergie Associatie (NWEA)

  De Nederlandse WindEnergie Associatie (NWEA) is de branchevereniging van bedrijven en organisaties die werken aan meer duurzame windenergie op land en op zee. Windenergie is de belangrijkste duurzame energiebron van Nederland en groeit sterk. Dit geeft niet alleen de verduurzaming van de energie een impuls maar ook de werkgelegenheid in Nederland. NWEA verenigt de windsector en versnelt de omslag naar een hernieuwbare energievoorziening door bedrijven en overheden te bewegen sterk op windenergie in te zetten. Wij zijn een branchevereniging voor bedrijven en organisaties in de wind- sector en een belangenorganisatie voor duurzame windenergie richting de politiek en beleidsmakers. NWEA werkt aan het vergroten van de acceptatie van windenergie en faciliteert haar leden met de groei van windenergie in Nederland en het buitenland. Wij zijn proactief betrokken bij economische, technische, politieke en beleidsmatige ontwikkelingen in de windsector.
 • North Sea Port

  North Sea Port is al vele jaren een betrouwbare speler binnen de offshoremarkt door haar strategische ligging ten opzichte van veel offshore olie- en gaswinningplatforms en windparken in de Noordzee. In het havengebied bevindt zich een sterk gespecialiseerd cluster waaronder heavy-lift bedrijven die extreem zware voorwerpen kunnen vervoeren. Nationaal en internationaal wordt er steeds meer ingezet op groene energie om de energievoorziening te verduurzamen. Hierdoor blijft de productie van windenergie op zee toenemen. North Sea Port is een toonaangevende speler in de ontwikkeling van windmolenparken in zee. Gespecialiseerde bedrijven in North Sea Port helpen mee met het onderhoud, de montage en de assemblage van offshoreonderdelen.
 • Oceanwide

  Oceanwide is een internationale aanbieder van een breed scala aan personeelsdiensten en is erkend als wereldwijde leverancier van gekwalificeerd personeel, met een focus op de sectoren maritiem, offshore en energie. Oceanwide is uw betrouwbare partner. Wij zijn betrokken bij onze mensen, de kwaliteit en op maat gemaakte diensten. We geven onze medewerkers de kans om zichzelf te ontwikkelen en waarde toe te voegen aan uw organisatie. Met kantoren en agentschappen over de gehele wereld, zijn wij in staat het beste personeel te rekruteren voor uw organisatie. Voor meer dan 40 jaar zijn wij gespecialiseerd in het adviseren van organisaties met betrekking tot personeelsdiensten en recruitment services. Hierbij verzekeren wij dat onze zoektocht naar getalenteerd personeel altijd is afgestemd op de specifieke behoefte van onze opdrachtgevers. We beheren alle HR gerelateerde zaken, zodat u zich kan focussen op de belangrijkste zaken in uw organisatie. De services die wij bieden omvatten o.a. werving & selectie, assessments, payrolling, verzekeringen, training en ontwikkeling. Wij werken samen met verschillende trainingscentra over de gehele wereld, waardoor we in staat zijn een op maat gemaakte training aan te bieden. Onze medewerkers zijn STCW, NOGEPA, OPITO, GWO of anders gecertificeerd. Onze database bevat diverse posities, waaronder technische, operationele en managementlevels. We zijn ISO 9001, NEN-440 en VCU gecertificeerd. Daarnaast staan we geregistreerd in de FPAL, Achilles en Connexio databases.
 • Offshore Wind Innovators

  Offshore Wind Innovators is een community voor MKB ondernemingen, investeerders, media partners en grote bedrijven (afnemers) met als doel innovaties van MKB ondernemingen sneller in de markt te krijgen. Binnen de community worden workshops en evenementen georganiseerd rondom financiering van innovatie, het vinden van een 1ste klant en wordt media exposure voor MKB ondernemingen gegenereerd. Daarnaast kunnen MKB ondernemingen 1-op-1 advies vragen over hun (bedrijfstechnische) strategie om innovaties te vermarkten
 • OOS

  OOS provides Heavy Lifting solutions such as; Installation and Decommissioning, Accommodation, Drilling/P&A, Installation and Shipmanagement Services for the offshore industry. These services are provided with a fleet of multifunctional semi-submersible crane vessels and multi activity jack-ups. All units have a high lifting capacity, sizeable hotel accommodation and large open deck spaces. OOS is capable to safely execute advanced subsea construction, and offers turn-key solutions for installation and removal of (O&G) platforms, modules, jackets and wind turbines.
 • Ørsted

  Ørsted zet zich in voor een wereld die volledig draait op groene energie. In Zeeland gaan we het windpark Borssele 1+2 bouwen. Met dat windpark gaan we een hoeveelheid elektriciteit leveren die overeenkomt met het gebruik van één miljoen huishoudens.
 • Overlasko Konstruktie B.V.

  Engineering and Manufacturing of new build steel structures and maintenance of steel structures for on-and offshore.
 • Ovet

  “OVET is een op- en overslag bedrijf gespecialiseerd in droge bulk en break bulk met terminals in Terneuzen en Vlissingen. De terminal in Terneuzen ligt achter de sluizen, is 16 ha en heeft een diepgang van 12,5 meter.
 • Paree B.V. Elektro-Telecom

  "Paree B.V. Elektro - Telecom, in 2015 verkozen tot Het Beste Familiebedrijf van Zeeland en in 2010 verkozen tot Het Beste Leerbedrijf van Nederland, is een elektrotechnisch installatiebedrijf met de volgende specialismen: Industriële automatisering ✔ Elektro-, meet- en regelinstallaties ✔ Procesautomatisering ✔ Paneelbouw Elektro - Beveiliging ✔ Licht- en krachtinstallaties ✔ Domotica ✔ Brandmeld- en ontruimingsinstallaties ✔ Inbraakbeveiligingsinstallaties ✔ Toegangscontrole- en camerasystemen Telecom - IT ✔ Vaste en mobiele telefonie ✔ Zorgcommunicatie / Zusteroproepsystemen ✔ Datanetwerken ✔ Kantoorwerkplekken ✔ IT security Het Zeeuwse familiebedrijf bestaat inmiddels meer dan 85 jaar en is, met de 165 betrokken vaste medewerkers en vele loyale klanten, uitgegroeid tot een waar begrip in Zuidwest-Nederland."
 • Peterson/ Ovet Shipping

  "International energy logistics service provider Peterson offers a comprehensive range of safe, reliable and value-added logistics solutions to the energy industry globally and has a strong track record in optimising integrated supply base and logistics operations. Our offshore energy activities include extensive energy logistics services and sustainable cost saving concepts for the logistics supply chain. We are successfully transferring our logistics experience and safety standards, gained from working in the highly regulated oil & gas industry, to other areas of the energy sector including renewables. Zeeland Airport Together with our local office, Ovet Shipping, Peterson is now operating a helicopter passenger terminal in the south west of the Netherlands. The terminal, which represents a significant commitment by Peterson, is expected to support up to 4,000 passengers through hundreds of helicopter flights every year, offering new transportation options to the offshore wind energy industry."
 • Port Health Centre

  "Bedrijven in de havens en grote industriële gebieden hebben vaak geen directe toegang tot de juiste medische dienstverlening. Port Health Centre speelt in op deze behoefte en biedt een breed scala aan specialistische medische diensten voor de maritieme en industriële sector. Of het nu gaat om keuringen, arts & zorg, ongevallenhulp, reisadvies en vaccinaties of voorlichting, u kunt bij ons terecht voor al uw medische vragen. Zeven dagen per week. Port Health Centre is de specialist op het gebied van gezondheidseffecten door gevaarlijke stoffen. Met meer dan dertig jaar behandelervaring van medewerkers die zijn blootgesteld aan chemische stoffen, weten wij precies wat nodig is om de juiste medische zorg te verlenen. Onze organisatie is op dit gebied dan ook een belangrijke kennispartner voor omringende ziekenhuizen. Daarnaast geven we in toenemende mate voorlichting aan bedrijven, zorginstellingen en wetenschappers over het werken met gevaarlijke stoffen, hoe we de stoffen in het lichaam kunnen meten, de gezondheidseffecten op korte en lange termijn en welke maatregelen we kunnen treffen. One-stop-shopping voor medische diensten Dankzij ons uitgebreide aanbod aan specialistische medische diensten, het geleverde maatwerk en een 24/7 dienstverlening zijn wij uniek in de regio. Bedrijven kunnen bij ons terecht voor: - Medische keuringen - Reisadvies en vaccinaties - 24/7 ongevallenhulp - Voorlichting (bijvoorbeeld over blootstelling gevaarlijke stoffen)"
 • Prior Group

  "What we do Prior Group is specialised in the following categories of the Marine & Offshore industry: 1. Production and installation of deck equipment (both mechanical and electrical), (de)mobilisation of vessels for offshore (wind), ship repairment & shipbuilding. (Prior Projects); 2. Recruitment of qualified technical personnel for markets like Project Engineering, Project Support, Electrical Engineering, Mechanical Engineering, Logistics, Offshore Installation, Offshore Commissioning and Shipbuilding. Furthermore, we recruit mechanics for maintenance (on offshore windmills) like blade repairment, E&I mechanics, hydraulic engineers and welders/fitters. (Prior Marine & Offshore); 3. Engineering of mechanical and electrical installations (Prior Technical Consultants); 4. Production and installation of electrical switch panels/cabinets (PM Elektro); Due to our high standards of safety and security, all our employees are in possession of every job-specific safety certificates as well as general certificates such as VCA. Moreover, we ourselves as a company follow the norms of and are certificated in Bureau Veritas´ VCU and the SNA checklist ensuring the safety and quality of the services we provide to our clients. The relation with our clients The human capital departments of Prior Group are the main temporary employer of technically and logistically qualified employees. Large and small companies know where to find Prior Group by now when they need well trained and enthusiastic temporary work forces. Prior Group attaches great importance to personal contact, short lines of communication, quick action and a proactive attitude from our side and a long lasting and intensive relationship with our clients. Our service package makes it so that virtually every employee is able to find an adequate answer for his or her staffing problems at Prior Group. Workshop facilities The Prior Group distinguishes itself for executing a wide range of activities. Hence, we own one workshop in Vlissingen and two in Middelburg. The workshop in Vlissingen is dedicated to the production and maintenance of metal constructions whereas in Middelburg one is used for the production of electro technical switch panels/cabinets and the other one for testing welders. "
 • Provincie Zeeland

  Regionaal openbaar bestuur Het provinciebestuur zet in op economische ontwikkeling, groei en innovatie van Zeeland. We benutten daarbij de strategische ligging in zee, tussen Rotterdam en Antwerpen. Ook kiezen we bewust voor de sectoren waar Zeeland sterk in is zoals de procesindustrie met biobased economy, de havens en logistiek, recreatie en toerisme, energie, landbouw en agro food, visserij en aquacultuur. Ook plattelandsontwikkeling en natuurherstel zijn onderwerpen waar het provinciebestuur aan werkt. Het bestuur wordt ondersteund door de provinciale organisatie onder leiding van de provinciesecretaris/directeur.
 • Rabobank Oosterschelde

  De Rabobank is een bank voor en door klanten, een coöperatieve bank, een maatschappelijke bank. We willen een substantiële bijdrage leveren aan het welzijn en de welvaart in Nederland en de oplossing van het voedselvraagstuk in de wereld. Om die doelen te bereiken, richten we ons op het versterken van de klant en zijn omgeving.
 • Ribbstyle B.V.

  Ribbstyle is een internationaal bedrijf gevestigd in Wemeldinge. Wij zijn gespecialiseerd in het fabriceren, leveren en aanbrengen van hoogwaardige coatings voor een breed aantal branches. 
 • Sagro

  Havenactiviteiten Aan onze kade laden en lossen wij bulk- en stukgoederen uit schepen. Goederen die wij overslaan zijn zout, grind, zand, papier en andere aanverwante goederen. Wij zorgen dat alle logistieke handelingen, van water naar land en andersom, naadloos in elkaar overlopen. Daarnaast passen wij onze kennis en ervaring in sloopwerkzaamheden toe bij de ontmanteling van offshore constructies: offshore decommissioning. Opslag Sagro beschikt over ruime opslagcapaciteiten. Zo behoort overdekte opslag, tot de mogelijkheden. Deze manier van opslag is vooral geschikt voor goederen die bijvoorbeeld niet nat mogen worden, zoals zout. Wij bieden ook de mogelijkheid om bulk of stukgoed, als container, op ons buitenterrein te bergen. Voor de buitenopslag van bulkgoederen is onze terminal goed ingericht. De terreinen zijn deels voorzien van een vloeistofdichte vloer, waardoor ook afvalstoffen kunnen worden behandeld. Ook kan bulklading direct in loodsen worden gelost. In gescheiden compartimenten, om direct te worden verwerkt en te worden overgeladen in bijvoorbeeld vrachtwagens. Ook kunnen wij de goederen tijdelijk opslaan. In de tussentijd maken wij de goederen klaar om te distribueren. Denk hierbij aan het wegen, breken, zeven of sorteren van goederen. Overslag Onze kade is geschikt voor de overslag van bulkstoffen zoals zand, zout, houtsnippers en grind. Met onze eigen overslagkranen en vrachtauto's zorgen wij dat ook het logistieke proces van water naar land en andersom naadloos in elkaar overloopt. De kranen zijn voorzien van grijpers, poliepen of (coil)magneten. Hiermee pakken wij probleemloos bulk (ferro en non ferro metalen), neobulk, stukgoed, of containers uit de schepen. Ook bestaat 'board to board' overslag tot één van onze mogelijkheden. Wij kunnen alle stoffen op locatie bewerken zoals breken, zeven of sorteren. Voor alle uitlopende afvalstromen zijn milieuvergunningen aanwezig. Transport Door de inzet van onze eigen transporttak, Kole Transport , bieden wij ook allerlei logistieke oplossingen op de weg. Met onze wagens zorgen wij dat uw logistieke proces van het haventerrein naar eindbestemming naadloos in elkaar overloopt. Offshore decommissioning Naast onze op- en overslagactiviteiten zijn wij ook inzetbaar voor het slopen van schepen, offshore constructies en aanverwante objecten. Wij ontmantelen de offshore constructies op vakkundige en milieuvriendelijke wijze, waarna de vrijgekomen afvalstromen en materialen worden verwerkt of verhandeld. Certificaten • ISPS • VCA** • ISO-9001/14001 • SVMS-007 • GMP+ B3 Faciliteiten • 260 meter kade • Diepgang 10,7 LAT • 20.000 m2 overdekte opslagfaciliteit • 50.000 m2 opslagterrein • Weegfaciliteit
 • Scalda

  Scalda is een school voor middelbaar beroepsonderwijs (mbo) en volwasseneneducatie. Scalda verzorgt toegankelijk en veelzijdig onderwijs. Binnen het cluster Techniek is het Centrum voor Innovatief Vakmanschap Windenergie (CIV WoZ) opgericht. Het CIV WoZ brengt focus op offshore wind aan in bestaande opleidingen, door nieuwe (onderdelen van) opleidingen te ontwikkelen én door intensieve samenwerking binnen de triple helix waardoor contextrijk, praktijkgericht en aantrekkelijk onderwijs wordt gerealiseerd.
 • Scheldt Delta Marine Services B.V

  Scheldt Delta Marine Services B.V. "Professional in maritime transport consultancy for stowage and securing (Lloyds class approved), specialized in windmill equipment sea and ocean transports. Works as customer's representative for either shipowners /charterers and freight forwarders or asset owners .
 • Seacontractors

  "Seacontractors has developed into an established maritime service provider and operates a fleet of modern workboats. We are also active in ship management, offshore brokerage and heavy lift shipping for a wide and expanding international client portfolio with high quality standards. In order to meet the highest quality standards indicated by its worldwide clientel, Seacontractors operates shallow draft Anchor Handling Tug Supply (AHTS) vessels and Multicats currently in the range of 0 to 110 tonnes bollard pull. The Seacontractors' vessels are active in the following segments: - Offshore Energy - Offshore oil & gas - Offshore wind support/renewables - Maritime infrastructure - Bridges and jetties construction - Port development and dredging support works - Inland waters - Towage, salvage and ship handling Whether acting independently or through strategic partners, Seacontractors prides itself on being able to work towards international standards in any location. "
 • Shipyard Reimerswaal

  Scheepsreparatiewerf, gespecialiseerd in periodiek onderhoud, algemene scheepsreparaties en verbouwing van schepen. Opgericht in 1985 en met uitgebreide ervaring in de baggerindustrie, tankers, visserij, algemene ladingschepen en offshore.
 • SieTec Industrial Automation

  SieTec wil als Siemens Service en Solution Provider en Full-service System Integrator een betrouwbare partner zijn van zowel regionale als (inter)-nationale opdrachtgevers. Met de intentie support te leveren door waar mogelijk in klant installaties te verbeteren, te onderhouden, te inspecteren en betrokkenen te adviseren en te ontzorgen. Als Full-service Systeem Integrator waarborgen wij de continuïteit en de stabiliteit van uw automatisering. Wij streven er naar dit te doen door te werken met de beste producten en goed opgeleid en gemotiveerd personeel, welke zowel zelfstandig als in teamverband in staat is doel- en oplossingsgericht te werken.
 • Sky Pictures Luchtfotografie

  "Sky Pictures is een gespecialiseerd bedrijf in luchtfotografie en bedrijfsfotografie. Met meer dan 25 jaar ervaring is Sky Pictures geen onbekende met de fotografie van havens, scheepvaart, offshore en industrie. Met de vestiging direct aan de startbaan van vliegveld Midden Zeeland is een snelle reactie gegarandeerd."
 • Smulders

  "Smulders is een internationaal staalconstructiebedrijf met een gevestigde reputatie in de engineering, productie, levering en montage van zware, technisch complexe en architectonische staalconstructies. Smulders heeft meer dan 900 werknemers verspreid over vestigingen in België, Nederland, Polen, het Verenigd Koninkrijk, het Midden-Oosten en India. Wij zijn actief in volgende markten: Civil & Industry, Offshore Oil & Gas en Offshore Wind. Met meer dan 50 jaar ervaring in staalconstructies was Smulders de logische keuze in de beginjaren van de windenergie 15 jaar geleden. Wij zijn gespecialiseerd in de engineering en fabricage van stalen funderingen voor offshore windmolens en in de engineering, aankoop, fabricage en installatie (EPCI) van Offshore High-Voltage Substations."
 • Soltegro

  "Soltegro maakt complexe projecten beheersbaar. Wij zijn specialist op het gebied van ontwikkeling en realisatie van betrouwbare bedrijfskritische systemen. We combineren de eigenschappen van een ingenieursbureau met die van een informatietechnologie bedrijf. Dit geeft ons de mogelijkheid om vooruitstrevende methoden, concepten en technieken uit verschillende expertises samen te laten komen tot verassende oplossingen. We zijn actief in verschillende sectoren zoals infrastructuur, energie en industrie en de systemen die we ontwikkelen hebben als belangrijkste overeenkomst dat er hoge eisen worden gesteld op het gebied van beschikbaarheid, betrouwbaarheid, veiligheid en gebruiksvriendelijkheid. In nauwe samenwerking met onze klanten adviseren, bouwen en onderhouden wij systemen die aantoonbaar voldoen aan de gestelde eisen. Dit realiseren wij door verregaand gebruik te maken van allerlei modellen voor eisen, gedrag, gebruik tot aan beleving in virtual- of augmented reality kan de werking van een systeem zo vroeg mogelijk in het proces met stakeholders worden doorgenomen en worden gevolgen van beslissingen en wijzigingen zichtbaar en transparant met een reductie van de faalkosten tot gevolg. "
 • STAR Group Nederland B.V.

  Sinds haar oprichting in 2001 heeft STAR zijn volledige focus gehad op het bieden van projectondersteuning ten behoeve van projecten en investeringen binnen de energy en utilities gerelateerde industrieën. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot de marktleider in de Benelux met ruim 1.400 professionals (Management/Support) op het gebied van:
 • Syndus Group

  Syndus Group is een internationale groep bedrijven met productiefaciliteiten en vestigingen in Nederland, België en Slowakije. Onze hoofdactiviteiten zijn te verdelen in vier branches: levering van kunststof leidingsystemen en kunststof veiligheidspoorten (amerplastics), de verhuur van industriële machines en gereedschappen (arentis), de bouw van staalconstructies (ferris) en de productie van kunststof looproosters en - constructies (fiberstruct). Met ruim 380 medewerkers zijn wij actief in heel Europa en leveren onze producten en diensten aan eigenaren van chemische- en petrochemische installaties, energiecentrales, tankopslagbedrijven, staalfabrieken, eigenaren van offshore boorplatformen op de Noordzee, industrieel gerichte aannemingsbedrijven en EPC(M) partijen.
 • Technotron BV

  "Technotron ontwerpt en bouwt uiteenlopende (besturings-) en energiesystemen. Deze systemen vinden wereldwijd hun weg naar de industrie en petrochemie, machinebouw, utiliteit en maritieme & offshore markt. De onderscheidende kracht van Technotron is dat wij onze mechatronische kennis op een efficiënte manier inzetten. Dit doen wij voor sterk uiteenlopende, bedrijfsspecifieke vraagstukken. Kenmerkend voor onze aanpak is dat wij vanaf het allereerste ontwerp rekening houden met bedieningsgemak, meerjarenperspectief en actuele wet- en regelgeving. Deze systemen zijn zo divers dat een eenvoudige opsomming nooit volledig kan zijn. Daarom geven wij u met deze website een uitgebreid beeld van de projecten die wij succesvol hebben uitgevoerd."
 • The Windtechnicians

  Werven, selecteren en opleiden van personeel voor de functie van wind turbine engineer.
 • Timmerman Industrial Repairs

  "Al bijna een eeuw een veelzijdig en vakkundig bedrijf! L. Timmerman & Zn. is gespecialiseerd in het uitvoeren van scheepsreparaties en de bijbehorende diensten. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor reparatie, revisie en onderhoud van (bouw)machines. Wij zijn ook Komatsu-dealer voor Zeeland, verkopen nieuwe en gebruikte machines en ander gebruikt materieel en we bieden de mogelijkheid om machines bij ons te huren."
 • Universiteit Gent / Ghent University

  Ghent University is a top 100 university and one of the major universities in Belgium counting over 41.000 students and 9.000 staff members. Located in Flanders, the Dutch-speaking part of Belgium and the cultural and economic heart of Europe, Ghent University is an active partner in national and international educational, scientific and industrial cooperation. With a view to cooperation in research and scientific service, numerous research groups, centres and institutes have been founded over the years. The 11 faculties offer a wide range of courses and conduct in-depth research within a wide range of scientific domains. Several of them are renowned worldwide, in various scientific disciplines such as biotechnology, aquaculture, microelectronics, history,... Ghent University is a socially committed and pluralistic university in a broad international perspective. EnerGhentIC is the interdisciplinary community of Ghent University researchers working on the energy challenge.
 • Vastgoedontwikkeling VG-D

  Projectontwikkelaar van mooi en bijzonder vastgoed in de provincie Zeeland
 • Walhout Civil

  Walhout Civil is gespecialiseerd in het oplossen en organiseren van waterbouwkundige en geotechnische vraagstukken. We leveren slimme diensten voor projecten in kustgebieden, havens en vaarwateren. Onze kennis ligt op het vlak van geotechniek, haven- en hefconstructies, digitale systemen en maritieme projecten. We bieden meerwaarde doordat we kunnen presteren onder uitdagende omstandigheden vanaf land of op zee.
 • Wavewind

  Wavewind is a provider of comprehensive QHSE services to all stakeholders in the offshore wind industry starting from the design to installation and operation & maintenance. We consider all aspects of QHSE when planning and executing projects. We develop and implement HSE plans and manuals, Develop and provide site specific HSE trainings, conduct Risk Assessments, arrange HAZID sessions, HSE surveys and reports for onshore and offshore activities, perform accident investigations, advise and obtain all the necessary PPE for working on an offshore wind farm. Provide HSE professionals onshore and offshore.
 • Yellow & Finch Publishers

  Yellow & Finch Publishers geeft de internationale vakbladen Offshore Industry, ShioBuilding Industry en SuperYacht Industry uit. Een onderdeel van het bedrijf is de afdeling Media Support. Wij ontzorgen relaties door het verzorgen van content voor persberichten, artikelen, brochures, websites, social media tot en met het uitgeven van een bedrijfsmagazine.
 • Zeeland Bunkering

  Voor Zuidwest Nederland is Zeeland Bunkering BV hét bedrijf voor al uw brandstoffen, smeermiddelen en gassen in de scheepvaart. Mede door de samenwerking met Oliehandel Dekker BV kan de klant optimaal bediend worden. Uitvalsbasis is het kanaal van Gent naar Terneuzen, met als ligplaats voor haar bunkerboten de kade aan de Beneluxweg in Terneuzen, direct bij het drukbevaren deel van het kanaal achter de sluizen. Daarnaast beschikt Zeeland Bunkering over een eigen locatie in Vlissingen-Oost, waar o.a. de zeevaart wordt bevoorraad met gasolie. Letterlijk onder de rook en de vlag van Total, zal Zeeland Bunkering haar afnemers blijven bevoorraden met kwaliteitsproducten van het merk Total, die haar kwaliteit reeds vele jaren heeft bewezen en die voor de toekomst zal weten te garanderen.
 • ZeelandAir B.V.

  Luchtvaart, Air taxi, Luchtfotografie, Aerial survey
1