Partners

Partners

Op deze pagina vindt u een overzicht van alle deelnemende partners aan het Energy Port Zeeland. Als u op een partner klikt, ziet u een korte omschrijving en vindt u de contactgegevens.

Rabobank Oosterschelde

De Rabobank is een bank voor en door klanten, een coöperatieve bank, een maatschappelijke bank. We willen een substantiële bijdrage leveren aan het welzijn en de welvaart in Nederland en de oplossing van het voedselvraagstuk in de wereld. Om die doelen te bereiken, richten we ons op het versterken van de klant en zijn omgeving.

De klant

De klant is de kern van ons bestaan. We zijn er in de eerste plaats om bij te dragen aan zijn ambities. Daarom mikken we op goed klantcontact, een lange relatie, passende producten en diensten. Lees hier over de wisselwerking tussen klant en bank.

Met Bankieren voor Nederland dragen we bij aan een duurzame welvaart en welzijn in Nederland.

Bedrijven

Elke bedrijvenklant heeft zijn eigen specifieke wensen. Daarom besteedt de Rabobank veel aandacht aan deze doelgroep. We delen onze kennis over ondernemerschap. Lees meer


Met Banking for Food dragen we bij aan een duurzame voedselproductie en voedselzekerheid in de wereld. Wij doen dit in nauwe samenwerking met ons internationale Rural bankbedrijf.

Kijk voor producten en oplossingen ook op onze website:
www.rabobank.nl

 

Adresgegevens

Adres: Livingstoneweg 13
Postcode: 4462 GL
Woonplaats: GOES

Categorieën

  • Innovatie-netwerk & Finance

Contact

Naam: Rabobank Oosterschelde
Telefoonnummer: +31 113-248000
Website: klik hier.
Hoofdcategorie: Innovatie-netwerk & finance

Contactpersoon

Naam: Ad de Korte
Telefoonnummer: +31 113-248220

Data