Partners

Partners

Op deze pagina vindt u een overzicht van alle deelnemende partners aan het Energy Port Zeeland. Als u op een partner klikt, ziet u een korte omschrijving en vindt u de contactgegevens.

Ovet

“OVET is een op- en overslag bedrijf gespecialiseerd in droge bulk en break bulk met terminals in Terneuzen en Vlissingen. De terminal in Terneuzen ligt achter de sluizen, is 16 ha en heeft een diepgang van 12,5 meter.

“OVET is een op- en overslag bedrijf gespecialiseerd in droge bulk en break bulk met terminals in Terneuzen en Vlissingen. De terminal in Terneuzen ligt achter de sluizen, is 16 ha en heeft een diepgang van 12,5 meter. De terminal in Vlissingen heeft een open zee verbinding, is 30 ha groot en heeft een diepgang van 16,5 meter. In Vlissingen bieden we naast open opslag ook overdekte opslag aan. Het unieke van OVET is dat wij met drijvende kranen werken, waardoor we op diverse locaties in het Havengebied inzetbaar zijn voor uitvoeren van overslagactiviteiten. Daarnaast werkt OVET met eigen en daardoor zeer ervaren en betrokken mensen. Dit geeft ons een enorme flexibiliteit en expertise waardoor op- en overslag van zowel bulk als break-bulk op een zeer adequate en efficiënte manier kan worden uitgevoerd. Met betrekking tot offshore activiteiten heeft OVET door samenwerkingen met diverse partijen een ruime ervaring in de op- en overslag van stortsteen”.

 

Adresgegevens

Adres: Monacoweg 3
Postcode: 4455 SZ
Woonplaats: Nieuwdorp

Categorieën

  • Fundaties & Overige Constructies
  • Haven, (Semi-) Overheid & Publiek

Contact

Naam: Ovet
Telefoonnummer: +31115676700
Website: klik hier.
Hoofdcategorie: installatie

Contactpersoon

Naam: Ilona van Drongelen
Telefoonnummer: +31113286228

Data