Partners

Partners

Op deze pagina vindt u een overzicht van alle deelnemende partners aan het Energy Port Zeeland. Als u op een partner klikt, ziet u een korte omschrijving en vindt u de contactgegevens.

ISEC

"ISEC, - Industrial Safety & Emergency Consult is a niche-speler in de wereld van Safety & Emergency Training en consultancy, gerespecteerd voor zijn uitstekende opleidingskwaliteit . De ISEC-methodiek is gebaseerd op een no-nonsens-aanpak met aandacht voor de menselijke factor.

Als Vlaamse KMO weet het bedrijf zich uitermate te onderscheiden door zijn ongekende polyvalentie en flexibiliteit naar zijn klanten waardoor het binnen de opleiding – en adviessector een sterke internationale partner is geworden.

ISEC, is gelokaliseerd aan de rand van het Antwerpse havengebied, waar een TrainingPlant is uitgebouwd met ongekende creativiteit en mogelijkheden.
Het resultaat van vele jaren on-en offshore ervaring en de expertise welke is ontwikkeld in samenwerking met Belgische en Nederlandse windparken door de jaren heen – is een opleidingspakket dat maatgevend is voor de sector. Buiten de internationaal genormeerde GWO Basic Safety Training en noodzakelijk refresher-opleidingen (met specialisatie scenario-based modules) en het IRATA Training Membership biedt ISEC een breed spectrum van specialty-trainingen aan waaronder Boatlanding & Ladder Rescue, Advanced First Aid Training, Advanced Height Rescue Training, Offshore Confined Space Training en Renewable Rigging and Hoisting training."

Adresgegevens

Adres: Keetberglaan - haven 1065
Postcode: 9120B
Woonplaats: Melsele-Beveren / België

Categorieën

  • Onderwijs & training

Contact

Naam: ISEC
Telefoonnummer: +3235758980
Website: klik hier.
Hoofdcategorie: Onderwijs & training

Contactpersoon

Naam: Dirk Schelkens
Telefoonnummer: +3235758980

Data