Partners

Partners

Op deze pagina vindt u een overzicht van alle deelnemende partners aan het Energy Port Zeeland. Als u op een partner klikt, ziet u een korte omschrijving en vindt u de contactgegevens.

Amadore Hotels & Restaurants

Amadore hotels en restaurants biedt vele mogelijkheden voor u als zakelijke klant! Zo zijn erbij meerdere vestigingen, verschillende soorten zalen en boardrooms beschikbaar.

Alle zalen bieden een grote aan variëteit aan opstellings mogelijkheden, deze kunnen dus gebruikt worden voor vele verschillende doeleinden. Wilt u zelf, uw medewerkers of zakelijke contacten voor langere periode in één van de Amadore vestigingen laten verblijven? Dan is het mogelijk om gebruik te maken van onze corporate rates. Ons Sales team zal flexibel inspelend op uw wensen daarmee hopen wij de juiste creatieve invulling op maat te kunnen leveren en dit tot in de puntjes te kunnen verzorgen. Dus kortom alles is mogelijk binnen Amadore: van een vergadering met lunch en een afsluitend diner tot een meerdaags congres, zakelijke borrel met bijv. live entertainment, bedrijfsuitjes met als onderdeel teambuilding-activiteiten en zowel korte als langdurige verblijven.

Adresgegevens

Adres: Postbus 462
Postcode: 4330 AL
Woonplaats: Middelburg

Categorieën

  • Services & Support

Contact

Naam: Amadore Hotels & Restaurants
Telefoonnummer: 0118640117
Website: klik hier.
Hoofdcategorie: Services & Support

Contactpersoon

Naam: Leroy Kersten
Telefoonnummer: 0118640117

Data