Energiedienstverlener EnAppSys opent kantoor in Terneuzen

Energiedienstverlener EnAppSys opent kantoor in Terneuzen
maandag 3 december 2018 -

EnAppSys, een Brits bedrijf dat market intelligence voor energiehandelaren verzorgt, opent een Nederlands kantoor. Na de opening van een kantoor in Londen eerder dit jaar, wordt nu ook de Europese tak van het bedrijf uitgebreid.

Directeur Jean-Paul Harreman ziet de opening van het kantoor als een belangrijke stap in de verdere Europese groei van het bedrijf, dat sinds 2017 in Nederland actief is. “Het geeft ons de ruimte om meer personeel aan te nemen. Vanuit Engeland wordt de software-ontwikkeling gestuurd, maar voor een international bedrijf als EnAppSys is het van belang om een stevige basis op het Europese vasteland te hebben. De commerciële activiteiten werden al vanuit Terneuzen gedaan, met het aanemen van het eerste personeelslid wordt deze tak uitgebreid. Er komt nu echter ook meer ruimte voor starters en stagiars met een wiskundige of econometrische achtergrond.”

EnAppSys heeft ambitieuze groeiplannen en verwacht meerdere Europese vestigingen te openen. In Terneuzen werken nu 2 mensen. EnAppSys is deelnemer in Energy Port Zeeland en heeft ook een college verzorgd voor de minor “Offshore Renewable Energy” van de HZ University of Applied Sciences in Middelburg.

Het Nederlandse kantoor bevindt zich in M2Go City, een bedrijvencentrum aan het Stadhuisplein in Terneuzen. 

 

Reageren?

< Terug naar het overzicht