14 Februari Matchmaking Day 2019 TKI Wind op Zee

14 Februari Matchmaking Day 2019 TKI Wind op Zee
maandag 21 januari 2019 - Ieder jaar organiseert TKI Wind op Zee in februari haar Matchmaking Day in februari. Tijdens deze dag, dit keer op donderdag 14 februari in TivoliVredenburg aan de Vredenburgkade 11 in Utrecht, ontmoet u toonaangevende spelers uit de wind op zee sector, krijgt u informatie over de de tenders in 2019 en hoort u resultaten van TKI Wind op Zee projecten.

Het doel van het evenement is om bedrijven, kennisinstellingen en MKB bedrijven te faciliteren en stimuleren op het gebied van onderzoek, innovatie en implementatie van offshore wind energie, zolang het binnen het kader van het programma van het TKI Wind op Zee valt.Het programma behelst

- Kostenreductie en optimalisatie van offshore wind parken.

- Integratie van offshore wind in het energiesysteem.

- Offshore Wind en de omgeving (multi-use, ecologie).

Heeft u een interessant, innovatief projectidee en bent u op zoek naar projectpartners? Heeft uw project baat bij het ontvangen van innovatiesubsidie? Dan is dit evenement voor u dé gelegenheid om deze partners te ontmoeten en informatie te ontvangen over financiële ondersteuning voor uw project.


Innovatiemarkt

Gedurende de pauzes kan de innovatiemarkt bezocht worden. Wilt u uw organisatie presenteren op de innovatiemarkt? Neem dan contact op met Gabriëlle Smith voor meer informatie.

Het programma

's Morgens presenteren lopende en nieuwe inspirerende projecten hun (eerste) resultaten. Het ochtendprogramma is alleen toegankelijk voor participanten. In de middag, dit programma is openbaar, lanceren we de R&D subsidy tenders in 2019 en organiseren we matchmaking sessies met verschillende thema's.

Kijk hier voor het volledige programma en om aan te melden. 

Reageren?

< Terug naar het overzicht