Agenda

Agenda Platform Energy Port Zeeland

Onderstaand vindt u de bijeenkomsten die door het het Platform Energy Port Zeeland worden georganiseerd of andere interessante bijeenkomsten omtrent offshore wind. Wilt u meer infomatie over een bijeenkomst, klik op de uitnodiging en meldt u aan!

Uitnodiging Mosselparty 13 september 2018

Energy Port Zeeland organiseert een nazomer-netwerkbijeenkomst met een hapje en een drankje op een stoere locatie in het hart van de offshorewindsector in Vlissingen.

 

Vanaf 16.00 uur kunt u zich melden aan de poort bij Sagro aan de Estlandweg 10 – Havennummer 4646 ( naast VDS) en ontvangt u op het kantoor de terreininstructies. Ook krijgt u een groepsnummer dat correspondeert met de rondleiding over het terrein. Benodigde PBM wordt door Sagro verzorgd. Rondleiding Tussen 16.30 en 18.30 verzorgt Sil de Rijke , locatie manager van Sagro, een rondleiding over het terrein en praat u bij over de laatste ontwikkelingen. Parkeren Parkeren kan op de daartoe aangewezen plaatsen. 

Voor wie liever geen mosselen eet is er een alternatief. U kunt uw voorkeur doorgeven via het inschrijfformulier. Aanmelden is verplicht. Graag tot ziens op 13 september!

Aanmelden