Agenda

Agenda Platform Energy Port Zeeland

Onderstaand vindt u de bijeenkomsten die door het het Platform Energy Port Zeeland worden georganiseerd of andere interessante bijeenkomsten omtrent offshore wind. Wilt u meer infomatie over een bijeenkomst, klik op de uitnodiging en meldt u aan!

Agenda

Alle partners
 • Uitnodiging Factfinding Trip TenneT

  20-6-2018 Op 20 juni 2018 organiseert Energy Port Zeeland een FACTFINDING TRIP naar TENNET ; Hoogspanningsstation Borssele wordt uitgebreid en er komt een nieuw transformatorstation bij op het terrein van het bestaande station. Dit is nodig om ervoor te zorgen dat er altijd voldoende capaciteit is op het Nederlandse elektriciteitsnet en om toekomstige windparken op de Noordzee aan te sluiten op het landelijke hoogspanningsnet. Met deze aansluiting van nieuwe windparken op de Noordzee, via het ontwikkelen en realiseren van het net op zee, draagt TenneT bij aan de realisatie van het Energieakkoord. Daarmee wil de Nederlandse overheid onder meer het aandeel windenergie in onze energiemix aanzienlijk vergroten.
 • Nieuwsbrief 1 Maart 2018

  GROTE BELANGSTELLING VOOR BIJEENKOMST PLATFORM ENERGY PORT ZEELAND. Bijna 100 professionals uit de offshore windenergie kwamen 15 maart jl. bijeen om elkaar te ontmoeten, kennis en ervaring te delen en op de hoogte te blijven van de activiteiten rondom wind op zee
 • Fotoalbum bijeenkomst Energy Platform Zeeland 15 mei 2018

  Fotoalbum 15 maart 2018. Een impressie van de eerste bijeenkomst van Energy Port Zeeland in 2018. Fotograaf, Angela Verdam, Scherpfotografie
 • 15 maart 2018 bijeenkomst PEPZ

  28-04-2018 Voor meer informatie klik hier
 • Netwerk Energie van start

  25-09-2018 De eerste netwerkborrel van netwerk ENERGIE gaat van start! Deze vindt plaats op 25 september om 16:00, Middelburg. Spreker is Siward Zomer. Hij is directeur van de Organisatie voor Duurzame Energie  (ODE DEcentraal) en was nauw betrokken bij de onderhandelingen over het klimaatakkoord. Siward zal daarover vertellen, en uitleg geven over de implicaties van het klimaatakkoord voor Zeeland.
12